Content op maat - Communicatie op scherp

Beter vertellen wat je doet is vaak de snelste verbetering, met de meeste impact. Wij weten hoe een boodschap precies goed valt bij de juiste (sub)doelgroep.

In onze wereld van communicatie en marketing is content door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Er is een overvloed aan content en we maken met z’n allen meer en meer. Wij maken dus graag eerst even pas op de plaatst. Wat gaat jouw doelgroep nu echt raken? Dat brengen we in kaart. En vervolgens maken we de content precies op maat.

Doordat wij een brigade zijn, zijn we van alle markten thuis. Blogs, social media, fotografie, websites, ontwerp, DTP en strategie. We doen het allemaal. Heb je snel ondersteuning nodig? Of wil je een scherpe en kritische blik op je volgende marketingplan? Twijfel dan niet en neem gewoon contact met ons op.

En wat we vooral als voordeel hebben: door onze trenddatabase hebben we heel veel informatie over innovaties, trends en andere noviteiten. Dat is vaak content die extra aandacht krijgt. Onze content helpt je als bedrijf dus meteen om innovatiever over te komen!

Een greep uit ons portfolio

icon

Identity Buro Bravoure

Verandermanagers met een andere aanpak. Dat vraagt ook om een ander verhaal. In en andere vorm. We verzorgden de online en eerste social media content voor Buro Bravoure.

icon

MKB Innovatiedesk

MKB Servicedesk is al jaren DE bron voor ondernemers over alles wat bedrijven raakt: juridische zaken, mobiliteit, personeelszaken, sales, noem maar op. Op allerlei aspecten heeft MKB Servicedesk een ‘desk’ met relevante content, advies en ondersteuning.

De Inspiratiebrigade helpt de Innovatiedesk up-to-date te houden met tips, trends, innovatie-tools en -methoden.

icon

Klantverhalen engcon

Het Zweedse engcon is de marktleider op het gebied van ‘draaikantelstukken’. De Nederlandse tak brengt brengt ieder kwartaal hun eigen klantmagazine uit. De helft van de content komt van het hoofdkantoor. De andere helft komt van onze pen. Wij schrijven met name de klantverhalen van de Nederlandse klanten en verslagen van hun Nederlandse evenementen.

Blijf scherp met een Trendabonnement

Kortom, we kunnen je helpen bij allerlei type uittingen. Websites, folders, magazines, blogs, whitepapers, fotografie, alles wat je kan verzinnen.

Meer weten?
Benieuwd of we ook jou kunnen ondersteunen?. Neem even snel contact met ons op.