Inspiratie op de b├╝hne

Boek onze sprekers voor een trendlezing, inspiratiesessie of trendworkshop waar je zowel energie van krijgt, als een toekomstgerichte to-do-list.

Van een goede spreker met een interessant onderwerp krijg je vaak spontaan zin om aan de slag te gaan. Of wordt je aan het denken gezet. We kennen het gevoel maar al te goed. Bij onze lezingen en workshops willen we niets liever dan dat gevoel van inspiratie overbrengen. Zodat de deelnemers met een hoofd vol inspiratie naar buiten lopen.

De Inspiratiebrigade verzorgt lezingen en workshops over trends, innovatie, communicatie of marketing. Het onderwerp en de duur worden aangepast aan de behoefte van de organisatie. Een algemene presentatie over de belangrijkste trends voor jouw organisatie? Of liever een deep dive op een van je doelgroepen? Wij stemmen graag van te voren af, zodat de boodschap recht tussen de ogen van de deelnemers komt.

Kies de vorm die bij jou past

icon

Lezingen

Waar de meeste trendwatcher je alleen vertellen dat iets een trend is, gaan wij een stap verder. Wij vertellen hoe andere bedrijven inspelen op bepaalde trends en hoe jij hen kan evenaren.

icon

Workshops

Je krijgt pas echt energie als je ook aan de slag mag. Voor trends, communicatie en marketing hebben we verschillende doeltreffende workshops op de plank, die jou en je team inspireren.

icon

Dagvoorzitter

Heb je een dagvoorzitter nodig voor je event? Kijk dan niet verder! Wij doen het met liefde en kunde, zodat het publiek precies dat heeft beleefd en gehoord wat ze wilden (en meer).

Meer weten?
Al onze lezingen en bijna al onze workshops zijn schaalbaar. Zo bieden we voor ieder wat wils. Heb je een uur, dagdeel of juist een hele dag te vullen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee.