Innoveer net zo snel als Google

Beter vertellen wat je doet is vaak de snelste verbetering, met de meeste impact. Wij weten hoe een boodschap precies goed valt bij de juiste (sub)doelgroep.

De Google Design Sprint is populair in innovatieland. In 5 dagen ga je van probleem, naar uitgewerkt en getest concept. Snel, effectief en relatief goedkoop. Zo’n sprint in gang zetten is echter nog best wel een klus. Iets wat we graag voor je opstartten. We helpen je de juiste mensen te verzamelen, de juiste problemen te tackelen en de juiste feedback van je gebruikers te krijgen

Waar we je mee kunnen helpen

icon

Volledige sprint optuigen

Een sprint in vijf dagen klinkt mooi, maar er zit ook zeker wel wat werk vooraf en achteraf. We nemen het geheel van het werk op ons en gaan samen met jou voor het meest efficiƫnte resultaat.

icon

Sprintbegeleiding

Vijf dagen intensief aan de slag met een innovatieprobleem. We begeleiden die dagen en halen het maximale resultaat er uit.

icon

Deelname

Bedrijfsblindheid is een gevaarlijk fenomeen dat je wilt voorkomen in dit soort trajecten. We doen als onafhankelijk expert mee aan jouw sprint, om zo te zorgen dat het resultaat nog mooier wordt.

Kortom, we kunnen je op allerlei manieren helpen bij het opzetten van design sprints.

Meer weten?
Benieuwd of we ook jou kunnen ondersteunen?. Neem even snel contact met ons op.