Leuk idee, maar wat vind je klant?

Innovaties moet je eerst testen onder je gebruikers en klanten. Afhankelijk van wat je wil, is dat nogal een klus. Laat ons dat voor je regelen.

Welke innovatiemethode je ook hebt, je moet altijd je concept testen bij je gebruikers of klanten. Dat vergt best wel wat geregel. En hoe zorg je nou dat je die feedback krijgt die je nodig hebt? Wij helpen je daar graag mee verder

We nemen het gebruikerstesten voor je uit handen. We regelen een strakke testdag, met jouw klanten, op een inspirerende locatie en halen die feedback er uit die jij wilt hebben.

Kies de vorm die bij jou past

icon

Meedenkbrigade

Onze Meedenkbrigade geeft graag haar mening. Heb je een duidelijk, simpel concept om voor te leggen aan een aantal mensen. Bij ons bereik je al snel 20 mensen met een kritische blik.

icon

Testdag

We regelen een volledige testdag met jouw doelgroep. Geen omkijken meer aan. We testen je prototype en zorgen ervoor dat je de feedback krijgt die je nodig hebt om verder te kunnen.

icon

Op maat

Extra handen nodig? Een kritische blik? Testen is maatwerk. Daarom zijn we flexibel inzetbaar. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Meer weten?
Meer weten over hoe we jouw testdag kunnen invullen? Neem even snel contact met ons op.