Inspiratie op de bühne

Boek onze sprekers voor een trendlezing, inspiratiesessie of trendworkshop waar je zowel energie van krijgt, als een toekomstgerichte to-do-list.

Van een goede spreker met een interessant onderwerp krijg je vaak spontaan zin om aan de slag te gaan. Of wordt je aan het denken gezet. We kennen het gevoel maar al te goed.

De Inspiratiebrigade verzorgt lezingen en workshops over innovatie, trends, communicatie of marketing. We willen bij onze lezingen niets liever dan dat gevoel van inspiratie overbrengen. Zodat de deelnemers met een hoofd vol ideeën naar buiten lopen.

Kies de vorm die bij jou past

icon

Spreker

We vertellen je over de nieuwste ontwikkelingen en maken gelijk een kleine vertaalslag naar jouw organisatie.

icon

Met workshop

Ga met nieuwe kennis direct aan de slag. Plak een workshop vast aan de lezing!

icon

Dagvoorzitter

Heb je een dagvoorzitter nodig voor je event? Kijk dan niet verder! Wij doen het met liefde en kunde.

Het onderwerp en de duur worden aangepast aan wat past in jouw programma. Een algemene presentatie over de belangrijkste trends voor jouw organisatie? Of liever een deep dive op een van je doelgroepen? Wij stemmen graag van te voren af, zodat de boodschap altijd relevant is voor de deelnemers komt.

Meer weten?
Al onze lezingen en bijna al onze workshops zijn schaalbaar. Zo bieden we voor ieder wat wils. Heb je een uur, dagdeel of juist een hele dag te vullen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee.