Maak innovatie accountable

Innoveren is een proces dat je moet managen. Niet iedere organisatie heeft daar ruimte voor. En niet iedere manager kan het alleen af. Wij ondersteunen je!

Innovatie is idealiter een doorlopend proces binnen iedere organisatie. Daar moet je dan ook sturing op hebben, KPI’s op vaststellen en accountability voor creëren. Voor de aansturing daarvan is een innovatiemanager heel belangrijk. Niet iedere organisatie kan het zich veroorloven om een fulltime extra manager aan te stellen. Dat gat vullen we voor je op.

Waar we je mee kunnen helpen

icon

Projectbasis

Extra sturing nodig op je innovatieprojecten? Wij regelen het voor je. Wij gaan ons best doen om al je verwachtingen te overstijgen.

icon

Doorlopend

Continu met innovatie bezig, maar nog geen FTE’s voor een full time manager? Wij vullen het gat op ls jouw collega buiten huis. We draaien met je mee, rapporteren aan de directie en zorgen voor een continue stroom van innovatie.

icon

Ondersteuning

Iedere afdeling kan wel wat ondersteuning gebruiken. Ook het innovatieteam. We brengen een frisse blik naar binnen, voorkomen bedrijfsblindheid en ondersteunen je waar nodig.

Kortom, we kunnen je helpen bij allerlei type projecten. Als leider, of als projectondersteuning. We stemmen af wat je nodig hebt.

Meer weten?
Benieuwd of we ook jou kunnen ondersteunen?. Neem even snel contact met ons op.