Innoveren = aanpakken

In onze innovatieworkshops ga je concreet aan de slag met eerste innovatieve toepassingen bedenken en maken voor jouw organisatie.

Je leert het meest door te doen. Daarom bieden we verschillende type innovatieworkshops aan, zodat jij en je collega’s direct aan de slag kunnen met het bedenken van nieuwe oplossingen in en om jouw organisatie. De Inspiratiebrigade verzorgt workshops over het toepassen van trends, innovatieprocessen en marketing. Aan het einde van onze workshops heb je vaak al een eerste basis van een idee, concept of plan, waar je zelf direct mee verder kan. Je leert dus iets, en bent gelijk praktisch bezig voor de baas. Handig toch?

Kies de vorm die bij jou past

icon

Trends Toepassen

Deep dive in een trend of nieuwe doelgroep. Brainstorm eerste ideeën en concepten die inspelen op deze nieuwe ontwikkeling.

icon

Toekomstvisie vormen

Oke, er zijn allerlei trends en ontwikkelingen. Maar wat gaan die nu voor jou betekenen? En wat ga jij er mee doen? Je ontdekt het hier zelf.

icon

Op maat

Onze workshops zijn goed schaalbaar en aanpasbaar om in jouw dag te passen. en we schromen ook niet om iets geheel nieuws te maken, specifiek voor jou en je collega’s.

Het specifieke onderwerp en de duur van de workshops worden aangepast aan wat past in jouw programma. Een algemene presentatie  vooraf is ook geen enkel probleem. Wij stemmen graag van te voren af, zodat het programma altijd relevant is voor de deelnemers.

Meer weten?
Bij al onze workshops zijn schaalbaar. Zo bieden we voor ieder wat wils. Heb je een uur, dagdeel of juist een hele dag te vullen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee.