Communicatie op scherp

Beter vertellen wat je doet is vaak de snelste verbetering, met de meeste impact. Wij weten hoe een boodschap precies goed valt bij de juiste (sub)doelgroep.

Onze achtergrond ligt in de marketing en communicatie. Vaak komt er bij innovatieprojecten ook een stuk marketing en/of communicatie bij kijken. Anders dan bij anderen bieden wij ondersteuning in innovatie, marketing en communicatie aan in een pakket.

Doordat wij een brigade zijn, zijn we van alle markten thuis. Blogs, social media, fotografie, websites, ontwerp, DTP en strategie. We doen het allemaal. Heb je snel ondersteuning nodig? Of wil je een scherpe en kritische blik op je volgende marketingplan? Twijfel dan niet en neem gewoon contact met ons op.

Waar we mee kunnen helpen

icon

Marketingplan uitvoeren

We geven jouw marketingplan graag handen en voeten. Laat alles gerust aan ons over. Samen met jou werken we aan een zo goed mogelijk resultaat.

icon

Productie

Flyers, posters, video’s, websites, foto’s. Het meeste kunnen we in huis maken. Voor al het andere hebben we een netwerk van vaste toppers die snel en goed werk leveren.

icon

Advies

Even een second opinion nodig? Dat kan! En is ook heel verstandig. We kijken graag kritisch met je mee, zodat jij er beter van wordt!

Meer weten?
Benieuwd of we ook jou kunnen ondersteunen?. Neem even snel contact met ons op.