Uitzoeken of jouw idee echt goud waard is

Innovaties moet je eerst testen onder je gebruikers en klanten. Afhankelijk van wat je wil, is dat nogal een klus. Laat ons dat voor je regelen.

Iedere innovatie begint met een idee. Van te voren bepalen welke ideeën goud waard zijn is heel lastig. Maar om elk idee te ontwikkelen, is ook weer geen doen.

De Inspiratiebrigade helpt jouw organisatie bij het maken van prototypes van jouw ideeën. Tegen zo laag mogelijke kosten maken bekijken we welke onderdelen van je concept getest kunnen worden op kleine schaal. We helpen je het prototype inelkaar te zetten en eventueel regelen we ook de gebruikerstest. We brengen onze innovatie-ervaring mee om jullie ideeën te toetsen, aan te scherpen en te laten bloeien.

Waar we je mee kunnen helpen

icon

Uitbesteden

Je hebt een concept, je wilt een prototype, maar hebt niet de tijd om dat zelf te maken. Geen probleem. We nemen het helemaal voor je uit handen en komen terug met een mooi prototype.

icon

Onderdelen

In ons rijke verleden hebben we al veel gekke, bizarre en mooie prototypes gebouwd. Heb jij ook een niet alledaags verzoek? Wellicht kan ons netwerk een uitkomst bieden.

icon

Op maat hulp

Prototypes maken. Wel of niet testen? Misschien wat hulp met feedback verzamelen? Het is altijd maatwerk. Neem contact op en we bespreken wat mogelijk is.

Meer weten?
Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem even snel contact met ons op.