Diensten

Waarvoor bel je ons?

We zijn een brigade. Dat betekent: een verzameling specialisten die samenwerken aan een totaaloplossing, van het begin tot het eind. We hebben over alles een mening en van heel veel dingen verstand. Van strategie, concept, innovatie en communicatie tot daadwerkelijke realisatie en optimalisatie.

icon

Consultancy

Van organisatie-scan tot strategische planvorming. We helpen concreet te verbeteren, vernieuwen of innoveren. Zonder poespas. Met of zonder je eigen team.Lees meer.

icon

ONDERZOEK & SCANS

Weten wat je doelgroep beweegt, hoe een concept valt of wat er aan je dienst verbeterd kan worden. Wij hebben de onderzoekstools & panels om snel waardevolle inzichten te genereren. Lees meer.

icon

TRENDS OP EEN PRESENTEERBLAADJE

De wereld verandert continu. Wij scannen gericht trends en leveren ze (met toepas-advies) in abonnementsvorm: op maat nieuwsbrieven, magazines of trendsessies. Lees meer.

icon

LEZINGEN & WORKSHOPS

Boek onze sprekers voor een trendlezing, inspiratiesessie of trendworkshop waar je zowel energie van krijgt, als een toekomstgerichte to-do-list. Lees meer.

icon

TOOLKITS & METHODES

Met onze Trend Toepas Methode overstijgen we het buikgevoel. Als je gericht wil verbeteren of innoveren hebben wij de juiste toolkit om je te begeleiden. Lees meer.

icon

CONTENT & COMMUNICATIE

Beter vertellen wat je doet is vaak de snelste verbetering, met de meeste impact. Wij weten hoe een boodschap precies goed valt bij de juiste (sub)doelgroep. Lees meer.

Klaar voor de inspiratie? Bel ons gerust! 070 2096000Contact