Structureel innoveren

Met onze Trend Toepas Methode overstijgen we het buikgevoel. Als je gericht wil verbeteren of innoveren hebben wij de juiste toolkit om je te begeleiden.

Stilstand is achteruitgang. Vernieuwen is de enige weg vooruit. Iedere organisatie moet dus (het liefst permanent) aan de slag met verandering en verbetering.

Daarvoor hebben wij inspirerende speelse workshop-vormen ontwikkeld, die helpen om als team of organisatie samen te bepalen wat en hoe je wil innoveren. We hebben workshopvormen voor 3 of voor 300 deelnemers, voor homogene en heterogene samenstellingen en voor korte sessies of hele dagen.

Wij gebruiken trends als input voor het helpen genereren van nieuwe en creatieve ideeën. Samen met jouw team gaan we aan de slag om te kijken op welke trends jouw organisatie in kan spelen. Pak je de nieuwe kansen? Of hoe weer je je tegen aankomende bedreigingen?

Een greep uit ons portfolio

Kant en klare workshop voor teamdag DELA

Op de marketingdag van DELA dompelden de marketeers en communicatiemedewerkers zich onder in de nieuwste trends via onze kernachtige trendlezing. Vervolgens was het aan de teams zelf om de trends te vertalen naar concrete kansen voor DELA en haar doelgroepen. In krap een uur was de oogst een indrukwekkend: tientallen heel toepasbare ideeën passeerden de revue.

Op maat materiaal voor het Ministerie van Algemene Zaken

Voor de Dienst Publiek en Communicatie ontwikkelden we een set trendworkshopmaterialen als aanvulling op hun Rijksbrede trendpublicatie. Het materiaal nodigt ambtenaren uit om samen verder te praten over trends, te verkennen wat mogelijke kansen en bedreigingen zijn voor communicatie en hoe een (onderdeel van) een ministerie met deze trends om kan gaan.

Meer weten?
Al onze lezingen en bijna al onze workshops zijn schaalbaar. Zo bieden we voor ieder wat wils. Heb je een uur, dagdeel of juist een hele dag te vullen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee.