Inspirerende trendlezing voor einde/nieuwjaars bijeenkomst

Terugblikken op afgelopen jaar en vooruitblikken op komend jaar: een jaarwisseling is bij uitstek geschikt om met je team, medewerkers of relaties terug te kijken op de successen en verbeterpunten. Maar vooral ook: naar buiten en naar voren te kijken. Wat verandert er komende tijd? Weten we daar genoeg van? Welke kansen liggen er voor het grijpen? En op welke veranderingen gaan we een antwoord formuleren?

Grijp de jaarafsluiting aan om echt bij de veranderingen en kansen aan te sluiten. Om je team te inspireren. Om je relaties mee te nemen in een gezamenlijke nieuwe toekomst. Boek een inspirerende trendlezing die precies aansluit bij de uitdagingen die jullie de komende tijd aan willen gaan.

De Inspiratiebrigade bouwt in pasklare trendmodules een lezing of workshop op maat, waardoor jullie jaarafsluiting of nieuwjaarsbijeenkomst betekenis krijgt. Een kickstart voor samenwerking, zingeving en vernieuwing!

Op basis van een korte intake maken we het verhaal op maat qua tijd, interesse, doel en kennisniveau. Van 20 minuten tot 1,5 uur. Van wervelende show tot socratische vraag-antwoord aanpak. We zorgen ervoor dat je iedereen ‘meekrijgt’…

Interesse? Mail ons welke datum of data je een einde/nieuwjaars bijeenkomst zou willen plannen en waar, dan nemen we direct contact op over de mogelijkheden en de invulling. Eerst meer weten? Bel Chantal Verweij op 06-42997778 of mail chantal@inspiratiebrigade.nl.

 

Write A Comment