Onze visie

De wereld volgens de Inspiratiebrigade

Of het nu gaat om veranderen, verbeteren of innoveren: wij weten wat & hoe. We analyseren, ontwikkelen ideeën, ontwerpen de verandering. We gaan praktisch en resultaatgericht met of voor je aan de slag. We zorgen dat gebeurt wat moet gebeuren. Zo blijf je relevant voor klanten, medewerkers, journalisten en partners.

Onze samenstelling

De brigade staat klaar

De Inspiratiebrigade bestaat uit vaste en verbonden brigade-leden, ieder met een heel eigen achtergrond en talent. Kenmerkend is dat ieder van ons inspireert en energie overdraagt. Samen kunnen we jouw wereld van alle kanten bekijken en veranderen.

Als ‘committed outsiders’ helpen we je graag met ontwikkeling van de toekomstvisie, product- of organisatie-innovatie, onderzoek, (communicatie)-strategie of campagnemanagement.

We opereren als zwerm: de brigade-leden die je nodig hebt staan vast voor je opgelijnd, de rest haakt aan al naar gelang de opdracht zich ontwikkelt.

Het kernteam bestaat uit 6 mensen die het kantoor op de Prinsegracht 59A in Den Haag als hoofdkwartier gebruiken. Daaromheen zit een lean & mean netwerk van specialisten. De brigade is als volgt georganiseerd:

  • Consultants: organisatie-scans, organisatie-advies en bedrijfsstrategie
  • Trendtoepassers: onderzoek, trendscans & abonnementen, innovaties
  • Communicatiemakers: communicatiestrategie, concept, ontwerp, content & creatie, fotografie, mediamanagement
  • Sprekers: lezingen, workshops en coaching

Wie is wie

Onze brigade-leden

null

Haar niet te stuiten brein legt verbanden met de snelheid van het licht. Permanente kruisbestuiving is haar methode om strategie, advies en concepten te kickstarten. Als ‘moederkloek’ beheert ze de brigade.

Chantal Verweij

Consultant, workshopleider, spreker
null

Als professioneel vragensteller legt hij feilloos zwakke plekken bloot. Met zijn achtergrond in techniek en de medische wereld heeft hij voor iedere branche verrassende inzichten.

Michiel de Jong

Consultant
null

Met meer dan 20 jaar consultancy en design achter de kiezen brengen haar foto’s inhoudelijke verhalen over de bühne waar geen woorden tegenop kunnen. Celine’s fotografie en art direction is beeldbepalend met een B.

Celine Morelisse

Consultant & communicatiemaker
null

In deze schoonheid huist de nerd die alles wat bedacht wordt zonder omhaal vertaalt naar klikbaar en meetbaar design. Iedere communicatie-uiting weet zij in een handomdraai tot leven te wekken.

Lisa Schoonderbeek

Communicatiemaker
null

Of ze nu op reis is of aan het werk: Amy is altijd op zoek naar avontuur. Als wereldontdekker ontdekt ze maatschappelijke beweegpatronen die ze op creatieve wijze vertaalt naar nieuwe ideeën. Haar grafische en visuele vertaling zijn daarbij de kers op de taart.

Amy Dumas

Trendtoepasser
Monique Custers

Monique is zowel dromer als doener. Haar geheel eigen kijk op de wereld en trends vertaalt ze zowel naar trendpresentaties als (digitale) ontwerpen. In workshops komt ze altijd tot onverwachte hoek. Monique voegt aan ieder project een speciale noot toe, die altijd van toegevoegde waarde is.

Monique Custers

TrendToepasser