Trendconsult: sparren over trends & innovatie

De Inspiratiebrigade biedt trendlezingen, workshops en trendabonnementen. Maar soms wil je gewoon eens goed sparren. Je eigen gedachten spiegelen aan onze kennis over trends en innovatie. Of in een vrij gesprek verkennen of je de juiste dingen ziet op de juiste manier. Dan komen wij graag bij je langs voor een trendconsult.

In een telefonische intake verkennen we samen hoe we het gesprek inkleden en waar je het over wil hebben. Wij bereiden ons erop voor. In een sessie van 2 tot 4 uur pingpongen we aan de hand van de voorbereiding, trends die wij voor je hebben geselecteerd en onderwerpen die zomaar ter tafel komen. Met onze trenddatabase op tafel verkennen we waar nodig ter plekke de nieuwste updates.

Een vrije vorm die verstrekkend is: onze trendconsulten bieden je energie en inspiratie, up-to-date kennis en de handvatten om er vervolgens verder mee te kunnen in je organisatie. Diverse directeuren, marketingmanagers en innovatiemanagers doen er al hun voordeel mee. Dus waarom jij niet?

Bel of mail voor de sessie-afspraak en de voorbereiding: 06-42997778 of chantal@inspiratiebrigade.nl.

 

 

 

 

Write A Comment