Trends op een presenteerblaadje

De wereld verandert continu. Wij kunnen de ontwikkelingen voor je bijhouden, sectoroverstijgend. We pikken er uit wat voor jou van waarde zou kunnen zijn. En we voeden je met kleine ideeën voor nieuwe innovaties.

Van trends en nieuwe ontwikkelingen kan je veel leren voor je eigen organisatie, ook als ze zich niet in jouw branche voordoen. Het zijn waardevolle informatiebronnen voor innovatieve ideeën. En die ontwikkelingen raken natuurlijk ook jouw klant. Er zijn alleen ontzettend veel ontwikkelingen en trends, die zich uiten in allerlei signalen. Dagelijks zijn er weer nieuwe artikelen, nieuwe onderzoeken, nieuwe innovaties. Het vereist veel speurwerk en dat kost veel tijd.

Laat het daarom aan ons over. En laat ons jouw filter zijn. Wij brengen jou de trends die voor jouw organisatie mogelijk interessant zijn. In concretere, makkelijk behapbare brokken. Zo kan jouw organisatie een hoop tijd besparen en nog steeds de vruchten plukken van de nieuwste ontwikkelingen.

Kies de vorm die bij jou past

icon

Trendnieuwsbrief

De simpelste variant is een op maat trendnieuwsbrief. De trendsignalen die voor jouw organisatie het meest interessant zijn, krijg je overzichtelijk in je mailbox. De frequentie van de nieuwsbrief bepaal je zelf.

icon

Trendmagazine

Een digitaal magazine geeft ons meer ruimte om verschillende trends meer context te geven voor jou en je collega’s. We gaan wat dieper in op de achtergrond bij een trend en gooien al wat concrete toepassingen voor jouw organisatie op.

icon

Trendpresentatie

We komen je de trends letterlijk brengen! In de vorm van een lezing of interactieve workshop gaan we met jou en je team aan de slag. Wij verzamelen voor jou relevante trends, voorzien ze van de juiste context en gaan samen kijken welke mogelijke toepassingen te verzinnen zijn voor jouw organisatie.

Blijf scherp met een Trendabonnement

Met het Trendabonnement zorgen we niet alleen dat je op de hoogte blijft, we houden je ook scherp. Kijk je wel genoeg vooruit? Neem je de tijd voor nieuwe kansen en ideeën? Met een brede blik zoeken we voor jou de meest relevante nieuwe trends, signalen en ideeën.

Meer weten?
Vraag een gratis voorbeeldversie aan via het inschrijfformulier. Of neem even snel contact met ons op.